Skip to main content

Intrebari frecvente

Ce reprezinta Calator.eu?
Calator.eu reprezinta un proiect “in doi” ce isi propune sa aduca zi de zi cele mai avantajoase oferte de zbor si cazare pentru vacante DIY.

Ce reprezinta o vacanta DIY?
O vacanta DIY (Do It Yourself) este vacanta de care te ocupi doar tu in ceea ce priveste rezervarea zborurilor si/sau legaturilor, dar si a cazarii. Calator.eu va propune si voi faceti restul! ­čÖé
Avantaj: reduci costurile vacantei deoarece nu mai apelezi la o agentie de turism!
Dezavantaj: ofertele au durata “limitata”, preturile putand sa se schimbe de la o zi la alta

De unde vin aceste oferte?!
Toate recomandarile de pe Calator.eu sunt rezultatul cautarilor zilnice de pe “n” ┬ásite-uri de profil, punand la dispozitie cele mai avantajoase oferte de pret.

Important: “cele mai avantajose oferte de pret” ┬áreprezinta doar recomandari de calitate:

  • Zborurile nu vor fi o pierdere de timp. Vom cauta cele mai scurte zboruri ca timp si cele mai avantajoase din punct de vedere financiar.
  • Hotelurile vor fi de cel putin 3 stele ┬ási cazare va fi pentru camere de doua persoane.
  • Toate ofertele de cazare vor fi pentru unitati ce au recenzii foarte bune (peste 7 din 10 puncte).

 

Atentie: Nefiind agentie de turism, nu cumperi nimic de la noi si in afara recomandarilor de pe site, Calator.eu nu are alte oferte de vacante.

Cum rezerv zborurile si cazarea?
Pentru fiecare zbor sau vacanta, exista link-uri pe site catre compania / hotelul / motorul de cautare unde poti face rezervarile. Va trebui sa verifici daca preturile mai sunt de actualitate, apoi sa faci rezervarile, deoarece preturile ce se regasesc in recomandarea noastra sunt cele din data postarii articolului.

Ce trebuie sa mai am in vedere cand sunt gata de plecare?
1. Sa aveti toate documentele necesare in vederea trecerii granitei. (ex: Pasaport, Carte de identitate, viza daca este cazul, etc)
2. La destinatie, de cele mai multe ori transportul de la aeroport la care costa, acesta fiind diferit de la o tara la alta.

[cookie_declaration]