Skip to main content

Termeni si Conditii

Partile

Calator.EU: Blog de calatorii (website) ce publica periodic propuneri de vacante si calatorii la preturi foarte avantajoase cu redirectionari catre terti (alte website-uri) unde se pot face rezervari de bilete pentru zboruri si de asemenea se pot face rezervari pentru cazare sau pur si simplu cei interesti pot analiza ofertele existente.

Vizitatorul: persoana sau grupul de persoane care acceseaza blogul Calator.EU prin intermediul dispozitivelor inteligente (ex: computer, telefon ce poate accesa cu browser, tablete, etc) si are scopul de a analiza propunerile existente cu scopul organizarii conform propriei dorinte a unei calatorii indiferent de interesul vizitatorului.

Terti: Website-uri, motoare de cautare, portalurile de turism, sau alte website-uri de unde se pot rezerva si plati costurile calatoriilor alese.

Calator.EU este un Blog ce va propune oferte de calatorii de tipul celor pe cont propriu (do it yourself), calatorii care la momentul publicarii articolului au preturile afisate de catre Terti, conform imaginilor din fiecare articol.
Important: Calator.EU nu este agentie de turism, nu comercializeaza sub nici o forma vacante si nu intermediaza tranzactii de nici o forma, doar ofera Vizitatorilor informatii despre calatorii, oferind redirectionari catre website-urile tertilor unde se pot face rezervarile aferente fiecarei oferte.

Redirectionarile se fac fie prin accesare butoanelor speciale “Rezerva Zbor” si “Rezerva cazare” si/sau a imagilor cu capturile de pe paginile tertilor pentru Zbor si Cazare.

Obligatii: obligatiile legale ce implica costuri pentru vizitatori se fac doar intre acesta (vizitator) si terti cu privire la rezervarile de zboruri si cazare, Calator.EU nefiind sub nicio forma parte a acestor obligatii, nesolicitand si neacceptand vreodata bunuri materiale sau financiare, nu vom utiliza informatii bancare sau de orice alta natura a Vizitatorilor.

Calator.EU nu prelucreaza date cu caracter personal ale Vizitatorilor.

Calator.EU – nu va solicita Vizitaorilor taxe si/sau comisioane pentru utilizarea acestui Blog (calator.eu) si pentru folosirea informatiilor ce se regasesc pe acesta.

Prin utilizarea informatiilor de pe http://calator.eu Vizitatorul confirma si isi ia angajamentul ca respecta urmatoarele:

– Este major (are cel putin 18 ani impliniti)
– Este responsabil financiar pentru folosirea redirectionarilor catre website-urile Tertilor, de unde se pot face rezervarile pentru zboruri si cazare.
– Orice rezervare efectuata pe website-urile Tertilor presupune ca utilizatorul a luat la cunostinta si este de acord cu termenii si conditiile ce se regasesc stipulate pe website-urile in cauza (ale Tertilor)

Limitarea raspunderii

Calator.EU nu se poate face responsabil de:
– Calamitati naturale (cutremure, furtuni, etc)
– Zboruri anulate si/sau intarzieri
– Ofertele de cazare (Calator.EU incearca sa ofere intotdeauna recomandari din hoteluri cu un rating doar de la bun in sus, nefiind raspunzator de eventualele nereguli ce ar putea fi constate de catre Vizitoatori)
– Siguranta caltoriei
– Vremea (recomandam cu tarie ca inaintea oricaror rezervari sa se consulte vremea din locatia dorita, astfel incat sa elimitati de la bun inceput orice neplacere privind acest subiect)
– Cazuri de forta majora (evenimente civile de orice fel, pericole din zone de conflict, etc)

Tarifele

Tarifele afisate pentru ofertele recomandate de catre Calator.EU sunt inserate manual de catre editorii Blogului si sunt cele prezente in momentul publicarii articolului.
Atentie: acestea pot fi diferite in momentul in care Vizitatorul consulta website-ul Calator.EU.

Folosirea Blog-ului Calator.EU

Prin folosirea blog-ului Vizitaorul este de acord ca toate informatiile regasite sa nu fie folosite in scopuri frauduloase sau care pot produce daune oricaror persoane sau institutii, sa nu foloseasca informatiile regasite cu scopul de a incalca legislatia/legislatiile in vigoare la nivel international si sa nu copieze informatiile de pe Blogul Calator.EU sub nici o forma fara acordul proprietarului.