Vacanta 7 zile in Rimini cu doar 121 euro (zbor, cazare si transfer)

Vacanta 7 zile in Rimini cu doar 121 euro (zbor, cazare si transfer). Oferta de vacanta de nerefuzat, cu ajutorul zborurilor ieftine catre Bologna va recomandam un bronz de pe plajele Marii Adriatice, in Rimini.

VACANTA
Pret: 140 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Rimini

ZBOR

CAZARE

 

TRANSFER

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE      REZERVA TRANSFER

DETALII VACANTA:

Perioada: 27 sept – 11 oct

Zbor: 

  • Bucuresti– Bologna, 52 euro, dus-intors, companie de zbor: Wizz

Cazare:

  • Villa Grazia

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 104 euro / 2 = 52 euro/pers
  • Cazare: 98 euro / 2 = 49 euro/pers
  • Transfer: 40 euro / 2 = 20 euro/pers
  • Total: 242 euro / 2 = 121 euro/pers

Ce nu trebuie sa ratezi daca ajungi in Rimini, recomandari de calatorie:

Arco d’Augusto (Arcul lui Augustus)

La capătul sudic al Corso di Augusto, strada principală din Rimini, se află cel mai vechi arc de triumf Roman din nordul Italiei, construit în 27 î.Hr., pentru a comemora construcția Via Flaminia.

Tempio Malatestiano

Construit pentru a găzdui mormintele membrilor familiei Malatesta, care a condus Rimini din secolul al XIII-lea, Tempio Malatestiano a fost construit pe o biserică medievală și a fost finalizat în stil renascentist timpuriu între 1447 și 1460. Fațada a fost proiectată de Leon Battista Alberti, care s-a inspirat din Arcul lui Augustus și a fost primul care s-a bazat pe tradițiile romane, chiar la începutul Renașterii.

Museo della Città (Muzeul orașului)

Găzduit într-o fostă mănăstire iezuită, Muzeul orașului deține mai mult de 1500 de lucrări de la preistorie până în prezent și este cunoscut mai ales pentru colecția sa de mozaicuri romane și pentru una dintre cele mai bune colecții de echipamente chirurgicale și farmaceutice din cele mai vechi timpuri.

Plajele Rimini

De-a lungul coastei adriatice, la nord-est de orașul vechi se extinde stațiunea populară Rimini, o lungă întindere de nisip alb, cu valuri blânde și rânduri de șezlonguri acoperite de umbrele. Pentru cei care doresc nisip și soare, această cultură a plajelor italiene poate părea ciudată, dar veți găsi acest lucru pe aproape toate plajele din Marea Adriatică și Marea Mediterană.


Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.