milano

City Break 4 zile in Milano 85euro (zbor si cazare 3 nopti + mic dejun)

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă pentru un City Break  în Milano cu doar 85 euro pentru zbor și cazare într-o locație excelentă, cu mic dejun inclus.

București - Milano 85 €
Perioada: 24.07.2021 -27.04.20121

City Break Milano

DETALII VACANȚĂ:

Perioada: 24 iunie -27 iunie

Zbor: București ✈ Milano , 16 euro, dus-întors, companie de zbor: Ryanair – REZERVA

Cazare: 🏨 Hotel Mayorca Milano – REZERVA

Rezumat cea mai avantajoasă ofertă:

  • Zbor: 16 euro/pers = 32 euro/2 pers
  • Cazare: 69 euro/pers = 138 euro/2 pers
  • Total: 85 euro/pers = 170 euro/2 pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.

Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.