City Break Barcelona 128 euro (zbor si cazare)

City Break Barcelona, unul dintre cele mai vizitate orase va sta la picioare (sa il strabateti) la un pret excelent: 128 euro/pers spre final de octombrie!

VACANTA
Pret:   128 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Barcelona

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 23 oct – 25 oct

Zbor: 

  • Bucuresti– Barcelona, 93 euro, dus-intors, companie de zbor: Ryanair & Wizz  (s-a optat pentru zbor cu escala datorita orei de aterizare favorabila) ! (garantie Flyhacks) !

Cazare:

  • Homestay in Provencals del Poblenou near La Pau Metro Station

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 186 euro / 2 = 93 euro/pers
  • Cazare: 70 euro / 2 = 35 euro/pers
  • Total: 256 euro / 2 = 128 euro/pers

Atentie: in Barcelona nu veti gasi foarte multe locuri unde “va veti bucura” de vorbitori de engleza.

Ce nu trebuie sa ratati cand ajungeti in Barcelona:

Primul sfat este sa descoperiti orasul la pas, dar cum oferta recomandata nu este pentru mai multe zile, va recomandam sa vedeti neaparat:

Căutați arhitectura lui Gaudi

Vorbind despre Antoni Gaudi, dacă te duci la Barcelona, chiar și pentru o zi, mai ales dacă e pentru prima dată, TREBUIEEE (nu pot accentua suficient) TREBUIEE sa vezi capodoperele lui Gaudi. (Park Güell)

La Sagrada Familia este probabil cea mai uimitoare clădire pe care o veți vedea vreodată

Bazilica Sf. Petru și Notre Dame ar putea să se bucure de cea mai mare atenție, dar de departe cea mai impresionantă catedrala pe care o veți vedea vreodată – poate chiar cea mai impresionantă clădire pe care o veți vedea este La Sagrada Familia din Barcelona.

Camp Nou

Fie ca esti pasionat de fotbal sau nu, trebuie sa vizitezi stadionul Camp Nou, este impresionant.

Cunoașteți istoria orașului

Atunci când vizitezi un oraș nou, este întotdeauna bine să înveți un pic despre istoria sa, pentru a înțelege arhitectura, arta, ceea ce face să bifeze și ceva de caracter al poporului său. Fiind un oraș internațional, Barcelona este plină de culturi și patrimonii diferite și, cu fiecare pas pe care îl faceți prin străzile sale, vă veți poticni pe o parte din istoria sa.

Gusta fructele de mare proaspete

Nu trebuie sa pleci din Barcelona fără a gusta fructele de mare. 

Muzee. Sunt atat de multe incat ne este destul de greu sa va recomandam 2 sau 3 dintre ele. Aveti de unde alege in functie de pasiunile voastre.

Palau de la Música Catalana

Această sală de concerte este un punct culminant al arhitecturii moderniste din Barcelona, o simfonie în țiglă, cărămidă, piatră sculptată și vitralii


Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.