City Break Florenta 121 euro (zbor si cazare 4 nopti)

City Break Florenta 121 euro (zbor si cazare 4 nopti). Florența este sufletul Toscanei și  aici veți descoperi o mulțime de minuni arhitecturale și o mulțime de lucrări de artă deosebite, toate culminând într-o capodoperă culturală a unui oraș.

VACANTA
Pret:   121 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Florenta

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 01 Nov  – 05 Nov

Zbor: 

  • Bucuresti– Florenta, 65 euro, dus-intors, companie de zbor: BlueAir

Cazare:

  • Savonarola Hotel (rating foarte bun)

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 130 euro / 2 = 65 euro/pers
  • Cazare: 111 euro / 2 = 56 euro/pers
  • Total: 241 euro / 2 = 121 euro/pers

Ghidul Calatorului in Florenta

1. Duomo / Catedrala Santa Maria del Fiore

Atracția de top a Florenței, fără îndoială. Parte din centrul istoric al Patrimoniului Mondial UNESCO, Catedrala din Florența este încă una dintre cele mai remarcabile și exemplificatoare exemple ale arhitecturii renascentiste timpurii. Este doar depășită în mărime de către Sf. Petru din Roma, Sf. Paul din Londra și Duomo din Milano, cupola sa este cea mai mare copula de cărămidă construită vreodată. Intrarea în catedrală este gratuită, deși pentru a vizita Duomo (dom), Campanile (clopotnița) și Baptisteriul există o taxă de intrare de 10 € în valoare de fiecare cent.

PONT: Înainte de a vă duce la Duomo, cumparati o cana de cafea tradițională la Gelateria Carabe (Via Ricasoli 60); Ei se spune ca sunt cei mai buni din oras! Fiți atenti (pentru calatoriile viitpare) deoarece in zilele de luni este inchis.

2. Muzeul Galileo

Numit după Galileo, unul dintre cei mai influenți oameni de știință din Italia, și situat în Palazzo Castellani, o clădire din secolul al XI-lea, fostul Institut și Muzeu de Istorie a Științei este o atractie pentru oricine interesat de astronomie, fizică și navigație. Acesta găzduiește colecții de instrumente științifice, precum și expoziții temporare. Există mai multe camere interactive care sunt excelente pentru toate vârstele. Muzeul se deschide zilnic. Taxa de intrare este de 9 EUR pentru adulți și de 5,50 EUR pentru copii între 6 și 18 ani.

3. Palazzo Vecchio

Situat în  Piazza della Signoria, primăria din Florența este una dintre cele mai admirate din Toscana. Exteriorul este păzit de mai multe statui care includ o replică a lui David facuta de Michelangelo. Interiorul are trei curți și mai multe camere care pot fi vizitate. Taxa de intrare este de 10 EUR pentru adulți și 8 EUR pentru copii. Oaspeții care nu sunt interesați de muzeu pot vizita turnul pentru același preț și se pot bucura de o vedere impresionantă asupra Florenței. Un bilet pentru muzeu și turn costă 14 € și 12 €.

4. Museo Nazionale del Bargello

Situat în Palazzo Bargello, această fostă baracă și închisoare este acum cel mai important muzeu de sculptură din Italia și cel mai relevant în sculptura renascentista din lume. Lucrările lui Donatello, Lombardo, Michelangelo și Bernini sunt numeroase. Una dintre piesele cele mai importante este David Donatello. Taxa de intrare este de 4 € pentru adulți și de 2 € pentru copii.

 5. Bazilica di San Lorenzo

Această biserică uimitoare a renasterii a fost odată catedrala orașului și templul preferat al familiei Medici. De fapt mulți membri ai familiei sunt îngropați aici. Similitudinea sa cu Duomo nu este nemaipomenită deoarece biserica a fost proiectată și de talentatul Filippo Brunelleschi. Vechea Sacristy și Capela Medici sunt cele mai renumite părți din San Lorenzo. Taxa de intrare este de 4,50 EUR. Biletele combinate cu Biblioteca Medicea Laurenziana din apropiere sunt de 7 €.

Bucurati-va de Florenta!

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.