roma

City break in Roma 77 euro (zbor si cazare 3 nopti

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă pentru un city break în Roma cu doar 77 euro pentru zbor și cazare într-o locație excelentă.

București - Roma 77 €
Perioada: 25.01.2022-28.01.2022

DETALII VACANȚĂ:

Perioada: 25 ianuarie – 28 ianuarie

Zbor: București ✈ Roma, 18 euro, dus-întors, companie de zbor: Ryanair – REZERVA

Cazare: 🏨 Hotel Meridiana– REZERVA

City Break Roma

City Break Roma

Rezumat cea mai avantajoasă ofertă:

  • Zbor: 18 euro/pers = 36 euro/2 pers
  • Cazare: 59 euro/pers = 118 euro/2 pers
  • Total: 77 euro/pers = 154 euro/2 pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.

Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.