Roma calator.eu

City Break în Roma cu 1000 de lei de persoană: 4 nopți de cazare și zbor dus-întors

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă pentru City Break în Roma cu doar 1000 de lei pentru zbor și cazare într-o locație excelentă.

DETALII VACANȚĂ / City Break:

Perioada: 04 decembrie – 08 decembrie

Zbor: București ✈︎ Roma,228 RON, dus-întors, companie de zbor: Wizzair– REZERVĂ

Cazare:  Hotel Mariano – REZERVĂ

City Break Zbor Roma Calator.eu

Cazare Roma Calator.eu

Rezumat cea mai avantajoasă ofertă:

  • Zbor: 228 RON /pers = 456 RON /2 pers
  • Cazare: 795 RON/pers = _ euro/2 pers
  • Total: 1023 RON/pers = 2046 RON/2 pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.

Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Tags: No tags

Comments are closed.