Istanbul

City break Istanbul 99 euro (zboruri si cazare 3 nopti

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă de vacanță în Istanbul cu doar 99 euro pentru zbor și cazare 3 nopti, cu mic dejun inclus.

VACANTA
Pret: 99 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Istanbul

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 09 decembrie – 12 decembrie

Zbor: 

Cazare:

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 138 euro / 2 = 69 euro/pers
  • Cazare: 60 euro / 2 = 30 euro/pers
  • Total: 198 euro / 2 = 99 euro/pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.


  Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.