City Break Lamezia Terme 87 euro (zbor si cazare cu mic dejun)

City Break Lamezia Terme. Daca esti un mare degustator de vinuri bune sau de arhitectura medievala, avem pentru tine o super oferta de a vizita Lamezia Terme la un pret fara egal.

VACANTA
Pret:   87 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Lamezia Terme

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 10 nov – 13 nov

Zbor: 

  • Bucuresti– Lamezia Terme, 33 euro, dus-intors, companie de zbor: WizzAir

Cazare:

  • La Mimosa

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 66 euro / 2 = 33 euro/pers
  • Cazare: 107 euro / 2 = 54 euro/pers
  • Total: 173 euro / 2 = 87 euro/pers

Top 5 lucruri de facut in Lamezia Terme

Orașul Lamezia Terme, Italia are o populație estimată de 71.286 de locuitori (conform unui recensământ din 2010) și este situat în regiunea Calabria: aici sunt primele cinci lucruri de făcut în Lamezia Terme, Italia: Orașul Lamezia Terme, Italia are o populație estimată de 71.286 de locuitori (conform unui recensământ din 2010) și este situat în regiunea Calabria: aici sunt primele cinci lucruri de făcut în Lamezia Terme, Italia:

1. Castelul Normanno Svevo Situat pe Contrada Magola Nicastro, vizitatorii vor găsi ruinele Normandiei Castello Normanno Svevo. Bine conservat și cu un frumos peisaj înconjurat, castelul este o experiență uimitoare, oferind spectatorilor o viziune unică e epocii in care a fost construit de roani în secolul al XI-lea.

2. Museo Archeologico Lametino  este situat pe Strada Garibaldi. Muzeul oferă expoziții valoroase, informative și prețioase de relicve arheologice, artefacte, unelte și diverse alte descoperiri importante. Expozițiile afișate prezintă tradițiile si obiceiurile de-a lungul istoriei și reprezintă o necesitate clară pentru entuziaștii istorici.

3. Centro Ginnasica Arcuri este un centru miraculos de reabilitare situat în Via Conforti. Fondată de profesorul Ezio Arcuri, centrul este o instituție remarcabilă care este dedicată în mod special și profesionist tratamentului și reabilitării din mai multe afecțiuni fizice, cum ar fi discopatii, cervicobrahialgia, sciatica, scolioza, kyfoza, lordoza, reabilitarea umărului, genunchiului și cotului .

4. Novecento Restaurantul Navecento se găsește la Largo Sant’antonio. Castelul încântător, ca decorul rustic, cald și extrem de primitor. Decorul său are ziduri de piatră, vinuri pe rafturile de lemn  expuse într-o cameră specială: o foaie mare de sticlă plasată ca o podea. Meniul său este la fel de fantastic, oferind o varietate de mâncăruri locale delicioase.

5. BarriQuando Situat în Piazza Mercato Nuovo, restaurantul este deținut de doi frati care se specializează în mâncarea simplă, dar delicioasă. Meniul oferă mâncare italiană pură, cu un gust minunat care nu vă va lăsa rupt. Vasele includ gusturile tradiționale din Italia, și anume: usturoiul și uleiul de măsline și ingredientele simpliste.
Bucurați-vă de Lamezia Terme!

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.