londra

City Break Londra 80 euro (zbor si cazare 3 nopti si mic dejun)

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă pentru a vizita Londra cu doar 56 euro pentru zbor și cazare cu mic dejun inclus.

VACANTA
Pret: 80€
Plecare
Destinatie
Bucuresti Londra

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 02 decembrie – 05 decembrie

Zbor: 
Bucuresti ✈ Londra, 20 euro, dus-intors, companie de zbor: Ryanair – REZERVA

Cazare:
🏨 Park Hotel – Guesthouse  – REZERVA

Alte perioade – Plecare din Bucuresti
18-21 ian. 2020  ZBOR / CAZARE 24-27 ian. 2020  ZBOR / CAZARE

PRET PENTRU VARIANTA INITIALA:

  • Zbor: 40 euro / 2 = 20 euro/pers
  • Cazare: 120 euro / 2 = 60 euro/pers
  • Total: 160 euro / 2 = 80euro/pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.


  Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.