londra

City Break Londra 86 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Ryanair are super oferte de pret pentru zborurile catre Londra pentru toata luna iunie.
Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă pentru un city break în Londra cu doar 86 euro pentru zbor și cazare.

VACANTA
Preț: 86 euro
Plecare
Destinație
Bucuresti Londra

ZBOR

 City Break Londra 86 euro (zbor si cazare 3 nopti)

CAZARE

City Break Londra 86 euro (zbor si cazare 3 nopti)

DETALII VACANȚĂ:

Perioada: 19 iunie – 22 iunie

Zbor: 
București ✈ Londra, 27 euro, dus-întors, companie de zbor: Ryanair – REZERVA

Cazare:
🏨 Viking Hotel** – REZERVA

Rezumat cea mai avantajoasă ofertă City Break Londra:

  • Zbor: 27 euro/pers = 54 euro/2 pers
  • Cazare: 58,5 euro/pers = 117 euro/2 pers
  • Total: 87,5 euro/pers = 171 euro/2 pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.


  Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

V-ar mai putea interesa Vacanta 7 zile in Cipru (iunie) 200 euro (zbor si cazare)

Ținând cont de situația pandemiei generată de noul Corona virus, sfătuim ca înainte de a achiziționa orice ofertă, înainte de orice informați de condițiile de călătorie impuse de autoritățile din tara ce urmează o vizitați, dar și cele impuse de autoritățile din Romania cu privire la întoarcerea din destinația dorită.

Comments are closed.