City break Paris 108 euro (zbor si cazare 3 nopti)

City break Paris 108 euro (zbor si cazare 3 nopti)

O ocazie perfecta sa iti ompresionezi persoana iubita, vizitand Parisul cu un buget foarte avantajos. Pe langa Venetia, Paris este unul dintre cele “mai romantice” orase din lume, orice descriere este de prisos, din punctul nostru de vedere ramane se va uram de pe acum “Calatorie placuta!

VACANTA
Pret:   108 €
Plecare
Destinatie
Craiova Paris

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 08 oct – 11 oct

Zbor: 

 • Craiova ✈ Paris , 39 euro, dus-intors, companie de zbor: Wizz  – REZERVA

Cazare:

 • ? HotelF1 Paris Porte De Chatillon
   
   
   Amplasat sub 20 de minute de mers pe jos de Alesia Metro Station, hotelul reprezintă o bază ideală pe timpul vizitei în Paris.

  Acesta este un hotel pentru nefumători, ce pune la dispoziție o serie de facilități, cum ar fi un serviciu de recepţie deschis 24 de ore. Hotelul este echipat cu conectare la Wi-Fi în toate camerele, permiţând turiștilor să rămână conectaţi pe întreaga durată a vacanţei.

  Pune la dispoziție 354 de camere spațioase și se poate lăuda cu toate serviciile esenţiale.

  Hotelul este dotat și cu un restaurant, o opțiune nemaipomenită pentru călătorii care doresc să ia masa în hotel.

  Aeroportul Paris – Orly este localizat la o distanţă de mai puțin de 15 minute de hotel. Distanţa până la atracţii turistice cum ar fi Champs-Elysees, Notre-Dame de Paris sau Turnul Eiffel poate fi parcursă cu un autovehicul în aproximativ 20 de minute.

PRET PENTRU 2 ADULTI:

 • Zbor: 78 euro / 2 = 39 euro/pers
 • Cazare: 137 euro / 2 = 69 euro/pers
 • Total: 215 euro / 2 = 108 euro/pers

City break Paris Informatiile in acest articol sunt propuneri pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.