City Break Romantic in Paris 124 euro (zbor si cazare 3 nopti)

City Break Romantic in Paris 124 euro. Calator.EU va propune o destinatie speciala pentru cei romantici si pasionati de frumos: Paris.

VACANTA
Pret:   124 €
Plecare
Destinatie
Craiova Paris

ZBOR

 

ZBOR Bucuresti

 

ZBOR Timisoara

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 22oct – 25 oct

Zbor: 

Cazare:

  • Ideal Hotel Paris 11 Bastille

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 126 euro / 2 = 63 euro/pers
  • Cazare: 122 euro / 2 = 61 euro/pers
  • Total: 248 euro / 2 = 124 euro/pers

Ghidul calatorului in Paris

Pe langa celebrele atractii din Paris, precum turnul Eiffel sau muzeul Louvre ce sunt prea cunoscute pentru a le readuce noi in atentia dvs, Calator.EU va propune cateva locuri pentru o vizita romantica de neuitat in maretul Paris:

Faceți o călătorie pe Insula Templului Iubirii

 

Construit de un arhitect în 1860, influențat de mișcarea Rococo, templul are un geaman într-un alt parc din Paris, Buttes-Chaumont, cu excepția faptului că acesta este mult mai puțin cunoscut, astfel încât să nu vă împărțiți momentul romantic cu zeci de alte cupluri ce încearcă să facă același lucru.

Tango pe Sena

Atâta timp cât vremea este bună, entuziaștii de tango (avansați și incepatori) se adună la mini-amfiteatre de-a lungul Senei, în “arrondissement” 5, pentru a dansa seducător până la amurg. Dacă nu doriți să vă alăturați, ședinței cu o sticlă de vin pe trepte, vizionarea acestor dansatori este încă absolut fascinantă și incredibil de incantatoare.

Blues într-o cramă de vin

În zilele de duminică, Le Caveau des Oubliettes, este exact locul unde trebuie să te duci să fii sedus de cele mai bune acorduri de blues din Paris. Cel mai vechi club de jazz din Paris ce are o cramă subterană din secolul al XII-lea, care atrage mulțimea muzicală. Este foarte confortabil să spui cel puțin, asigurați-vă că ați ajuns acolo înainte de ora 21:00 pentru a obține un loc.

Explorați cascadele secrete și podgoriile din Paris

Vizitați parcul cel mai exotic din Paris și faceți o mică aventură până la poalele unei cascade pentru a explora grota impresionantă (în interiorul parcului, acolo este Rosa Bonheur, locul preferat al tinerilor parizieni pentru o plimbare plăcută cu o sticlă de rosé de casă). Apoi, la doar câteva minute de la porțile cunoscutului Parc des Buttes Chaumont, se află un sat liniștit pe coline, ascuns în arondismentul 19, accesibil doar pe trei scări sau pe un singur drum destul de intortochiat.

Bucurati-va de Paris!

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.