City break Pescara 66 euro (zbor si cazare 3 nopti)

City break Pescara 66 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Cel mai mare oras din Abruzzo va poate incanta la un pret excelent de doar 66 de euro alocati transportului si cazarii la un hotel cu un raiting foarte bun. Demipensiunea este localizată numai la 20 minute de mers pe jos de Pescara Railway Station și oferă oaspeților o locație ideală pe perioada șederii lor în Pescara. Demipensiunea este situată în apropiere de zeci de baruri, cluburi și restaurante cunoscute.

VACANTA
Pret:   __ €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Pecara

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 28 oct – 31 oct

Zbor: 

  • Bucuresti ✈ Pescara , 36 euro, dus-intors, companie de zbor: Wizz – REZERVA

Cazare:

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 72 euro / 2 = 36 euro/pers
  • Cazare: 60 euro / 2 = 30 euro/pers
  • Total: 122 euro / 2 = 66 euro/pers

City break Pescara Informatiile in acest articol sunt propuneri pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.