City Break Pescara 96 Euro (zbor si cazare 3 nopti + mic dejun)

City Break Pescara 96 Euro (zbor si cazare 3 nopti + mic dejun). Un pret excelet pentru a vizita unul dintre cele mai frumoase orase din Italia.

VACANTA
Pret:   96 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Pescara

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 21 oct – 24 oct

Zbor: 

  • Bucuresti– Pescara, 43 euro, dus-intors, companie de zbor: WizzAir

Cazare:

  • B&B Azzurra

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 86 euro / 2 = 43 euro/pers
  • Cazare: 105euro / 2 = 53 euro/pers
  • Total: 192 euro / 2 = 96 euro/pers

Ghidul calatorului in Pescara

Orașul Pescara din Italia are o populație estimată de 123.077 de locuitori (conform unui recensământ din 2010) și este situat în zona Abruzzo. Bogata este cultură și activitate, orașul este o destinație minunată a oricărui călător. Iată primele cinci lucruri de făcut în Pescara, Italia:

1. Teatrul D’Annunzio

Teatro D ‘Annunzio este un amfiteatru magnific, deschis în aer liber, situat în Lungomare Cristoforo Colombo. O stea idilică înaltă dedicată lui D’Annunzio este o frumusețe arhitecturală. Teatrul oferă o varietate de spectacole, inclusiv operă, spectacole dramatice, dans și este înconjurat de locuri pitoresti.

2. Aurum – La Fabbrica delle Idee

Aurum – La Fabbrica delle Idee este un muzeu de artă frumos construit și un monument găsit în Angolo Via Luisa D’Annunzio. Un tribut adus arhitecturii industriale, Aurum a fost construit de arhitectul Giovanni Michelucci. Structura de potcoavă este împodobită cu stâlpi, iar atunci când este iluminată este o priveliște care ttaie respirația. Un loc idilic, este în mod constant locul de nunți și alte evenimente, iar muzeul mereu găzduiește o serie de evenimente și expoziții.

3. Ponte del Mare

Ponte del Mare este un vis arhitectural situat peste râul Pescara. Un excelent exemplu de colaborare a artei cu ingineria.

4. Mănăstirea San Clemente

Mănăstirea San Clemente este o biserică medievalăuimitoare, găsită pe stradaSan Clemente. Designul său uimitor roman ilustrează sculpturi complicate și decoruri bogate prezentate în piatră albă. Biserica este așezată în împrejurimi superbe și idilice, cu munți cu zăpadă și cu adăpost de verdeață. Biserica este minunat păstrată și este deschisă vizitatorilor.

5. Regina Elena

Regina Elena este un restaurant încântător situat în Viale. Restaurantul oferă o multitudine de delicatese autentice delicioase italiene la prețuri rezonabile. Cu un decor frumos decorat și un serviciu prietenos.

Bucurați-vă de Pescara! 

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.