palermo2

City Break Sicilia 122 euro (zbor si cazare 4 nopti)

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o oferta pentru o minivacanta în Palermo cu doar 122 euro pentru zbor și cazare 4 nopti.

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.

VACANTA
Pret: 122 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Palermo

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 14 ianuarie – 18 ianuarie

Zbor: 

Cazare:

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 46 euro / 2 = 92 euro/pers
  • Cazare: 76 euro / 2 = 152 euro/pers
  • Total: 122 euro / 2 = 244 euro/pers

  Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.