City Break Torino 94 euro (zbor si cazare)

City Break Torino 94 euro (zbor si cazare). Venim astazi cu o propunere foarte tentanta pentru un city break de neuitat, la un pret foarte scazut.

VACANTA
Pret:   94 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Torino

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 12 nov – 15 nov

Zbor: 

  • Bucuresti– Torino, 37 euro, dus-intors, companie de zbor: Wizz

Cazare:

  • La Casa di Born in Turin

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 74 euro / 2 = 37 euro/pers
  • Cazare: 114 euro / 2 = 57euro/pers
  • Total: 188 euro / 2 = 94euro/pers

Ghicul calatorului in Torino

Mole Antonelliana din Torino

Simbol al orașului Torino, construcția lui Mole Antonelliana, constructie începuta în 1863 și a fost proiectată de Alessandro Antonelli pentru a fi o sinagogă. În 1878 a fost vândut orașului care dorea să facă un monument dedicat regelui Italiei Vittorio Emanuele al II-lea.

Piazza Castello din Torino

Piata este adevăratul punct de intalnire al orașului Torino: acesta a fost întotdeauna punctul central al acestui oraș, de la epoca romană până la Renaștere. Piazza Castello, așa cum apare astăzi, a fost proiectată de Ascanio Vitozzi în 1584 datorită ducelui Carlo Emanuele I.

Palazzo Madama și Muzeul de artă antică din Torino

Muzeul Civic de Artă Antică este așezat în Palazzo Madama, această clădire frumoasă a fost un castel de cetate. A fost, de asemenea, reședința a două “Madame Reali” – Madams Royal – Maria Cristina din Franța și Giovanna de Savoy-Nemours, sub a cărei domnie clădirea a fost extinsă și împodobită. În special, în 1718, Filippo Juvarra, arhitectul casei Savoy, a proiectat și a construit marea fațadă occidentală și scara impunătoare, o capodoperă incontestabilă a barocului.

Catedrala Sfântul Ioan și Capela Sfântului Giulgiu din Torino

Catedrala din Torino este dedicată Sfântului patron al orașului: Sf. Ioan. A fost construită între 1491 și 1498 datorită Cardinalului della Rovere. Are o fațadă în stil renascentist, cu marmură albă, pe care sunt trei portale decorate cu reliefuri și un turn de clopot în cărămidă roșie cu element de încoronare Juvarra. Înăuntru există o cruce latină și trei nave cu elemente gotice.

Castelul și Parcul Valentino din Torino

Aproape de centrul orașului se află frumosul parc al lui Valentino, reproiectat în ‘800 de arhitectul francez Barrillet-Dechamps. Originea numelui este incertă (pentru că cineva poate fi urmărit înapoi la sfântul iubitorilor ale căror rămășițe se păstrează într-o biserică nu departe de parc), dar parcul este bine cunoscut de iubitorii de jogging și de ciclism

Muzeul egiptean din Torino

Acest muzeu, dedicat exclusiv artei și culturii vechiului Egipt, se află în Torino de două secole. Înființarea Muzeului datează din 1826, anul în care Carlo Felice, regele Sardiniei, a cumpărat colecția de consul francez din Egipt: Bernardino Drovetti.

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.