Ponturi pentru vacanțe și zboruri ieftine

Zi de zi iți prezentăm cele mai avantajoase oferte de preț pentru cazare și zbor în locații de top.

Ce reprezintă Calator.EU?

Calator.EU reprezintă un proiect “în doi” ce își propune să aducă zi de zi cele mai avantajoase oferte de zbor și cazare pentru vacanțe DIY.

Ce reprezintă o vacanță DIY?

O vacanță DIY (Do It Yourself) este vacanța de care te ocupi doar tu în ceea ce privește rezervarea zborurilor și/sau a legăturilor, dar și a cazării. Calator.EU va propune, dacă va place – voi faceți restul! 🙂
Avantaj: reduci costurile vacanței deoarece nu mai apelezi la o agenție de turism!
Dezavantaj: ofertele au durata “limitată”, prețurile putând să se schimbe de la o zi la altă

De unde vin aceste oferte?!

Toate recomandările de pe Calator.EU sunt rezultatul căutărilor zilnice de pe “n” site-uri de profil, punând la dispoziție cele mai avantajoase oferte de preț.

Important: “cele mai avantajose oferte de preț” reprezintă doar recomandări de calitate:

  • Zborurile nu vor fi o pierdere de timp. Vom caută cele mai scurte zboruri ca timp și cele mai avantajoase din punct de vedere financiar.
  • Hotelurile vor fi de cel puțin 3 stele și cazare va fi pentru camere de două persoane.
  • Toate ofertele de cazare vor fi pentru unități ce au recenzii foarte bune (peste 7 din 10 puncte).

Atenție: Nefiind agenție de turism, nu cumperi nimic de la noi și în afară recomandărilor de pe site, Calator.EU nu are alte oferte de vacanțe.

Cum rezerv zborurile și cazarea?

Pentru fiecare zbor sau vacanță, există link-uri pe site către compania / hotelul / motorul de căutare unde poți face rezervările. Va trebui să verifici dacă prețurile mai sunt de actualitate, apoi să faci rezervările, deoarece prețurile ce se regăsesc în recomandarea noastră sunt cele din dată postării articolului.

Ce trebuie să mai am în vedere când sunt gata de plecare?
  1. Să aveți toate documentele necesare în vederea trecerii graniței. (ex: Pașaport, Carte de identitate, viza dacă este cazul, etc)
  2. La destinație, de cele mai multe ori transportul de la aeroport la cazare costă, acesta fiind diferit de la o țară la altă.