Telaviv

Mini vacanta in Ierusalim 167 euro (zbor si cazare 4 nopti)

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă de vacanță în Ierusalim cu doar 167 euro pentru zbor și cazare într-o locație excelentă cu un rating foarte bun.

VACANȚA
Preț: 167 €
Plecare
Destinație
București Tel Aviv

ZBOR

  

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANȚĂ:

Perioada: 26 noiembrie – 30 noiembrie

Zbor: 

  • București ✈ Tel Aviv, 45 euro, dus-intors, companie de zbor: RyanairREZERVA

Cazare:

Pentru o ședere excelentă vă recomandăm să închiriați o mașina, ce ar mai adăuga acestui buget înca 100euro:  Inchiriaza Masina 

PREȚ PENTRU 2 ADULȚI:

  • Zbor: 90 euro / 2 = 45 euro/pers
  • Cazare: 244 euro / 2 = 122 euro/pers
  • Total: 334 euro / 2 = 167 euro/pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.


  Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.