O saptamana in Antalya 211 euro (zbor si cazare 7 nopti cu mic dejun)

O saptamana in Antalya! Merita sa te relaxezi intr-o locatie unde oamenii chiar stiu sa faca turism si sa trateze turistii. 7 zile in Antalya cu doar 211 euro pentru zbor si cazare cu mic dejun inclus – o oferta foarte buna, precizez ca temperaturile in perioada propusa sunt de peste 30°C  puteti consulat vremea AICI.

VACANTA
Pret:   211 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Antalya

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 08 oct – 15 oct

Zbor: 

  • Bucuresti– Antalya, 146 euro, dus-intors, companie de zbor: Pegasus Airlines

Cazare:

  • Sherwood Prize Hotel

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 292 euro / 2 = 146 euro/pers
  • Cazare: 129 euro / 2 = 65 euro/pers
  • Total: 422 euro / 2 = 211 euro/pers

Ghidul calatorului inAntalya

Antalya oferă o mulțime de lucruri de făcut pentru toată lumea. Dacă doriți să va intoarceti si cu obiective vizitate, nu doar cu bronz 🙂 sigur veti avea de unde alege, gasind aici o serie fascinantă de atracții pentru a vă menține ocupați.

O saptamana in Antalya
O saptamana in Antalya

 

1 Orasul Vechi (Kaleiçi)

Cartierul Kaleiçi a fost făcut pentru plimbări fiind ca un labirint. Casele otomane, restauratele acoperișuri de un roșu perfect, înconjurate de stânci, leagă străzile pietruite de o mulțime de hoteluri de tip boutique, magazine de suveniruri, galerii de artă și restaurante.

2. Portul Vechi

Amplasat într-un golf în stâncă, portul vechi din Antalya este o zona pitorească de buticuri, cafenele frumoase, bazaruri și iahturi incantatoare ce le puteti veadea peste strălucirea Mediteranei.

3 Muzeul Antalyei

Dacă sunteți interesați de istoria turcă, nu ratați acest muzeu excelent. Exponatele uimitoare prezintă aici cele mai bune descoperiri de pe siturile de excavare de pe coasta turcească. Chiar mai bine, colecția este afișată în mod exemplar, făcând istoria bogată (și destul de complicată) a Turciei ușor de înțeles.

4 Yivli Minare

Cel mai important punct de reper al Antalyei este Yivli Minare (minaret) construit de sultanul Seljuk Alaeddin Keykubad (1219-1236). Minaretul este un exemplu tipic al arhitecturii lui Seljuk, cu o bază pătrată, înconjurată de un tambur octogonal si cu galeria lui circulara în jurul vârfului.

5 Poarta lui Hadrian

Poarta lui Hadrian este una dintre principalele (și cele mai dramatice) porți de intrare în cartierul Kaleiçi. Au fost conservate întinderi considerabile ale zidurilor elene și romane de pe partea estică a orașului vechi, iar Poarta lui Hadrian este cea mai notabilă dintre aceste secțiuni.

Bucurati-va de Antalya!

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.