dubai

Super Oferta: Vacanta Dubai 1500 LEI (zbor si cazare 8 nopti)

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă de vacanță în Dubai cu doar 1500 LEI pentru zbor și cazare într-o locație excelentă.

DETALII VACANȚĂ:

Perioada: 01 iunie – 09 iunie

Zbor: București ✈︎ Dubai , 754 RON, dus-întors, companie de zbor: WizzAir– REZERVĂ

Cazare:  Jacob’s Garden Hotel ☆☆☆☆ – REZERVĂ

 

Rezumat cea mai avantajoasă ofertă:

  • Zbor: 754 RON/pers = 1508 / 2 pers
  • Cazare: 750 Lei/pers = 1500 Lei /2 pers
  • Total: 1500 Lei/pers = 3000 Lei/2 pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.

Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.