Părțile

Calator.EU: Blog de călătorii (website) ce publică periodic propuneri de vacanțe și călătorii la prețuri foarte avantajoase cu redirecționări către terți (alte website-uri) unde se pot face rezervări de bilete pentru zboruri și de asemenea se pot face rezervări pentru cazare sau pur și simplu cei interesti pot analiză ofertele existente.

Vizitatorul: persoană sau grupul de persoane care accesează blogul Calator.EU prin intermediul dispozitivelor inteligente (ex: computer, telefon ce poate accesa cu browser, tablete, etc) și are scopul de a analiză propunerile existente cu scopul organizării conform propriei dorințe a unei călătorii indiferent de interesul vizitatorului.

Terți: Website-uri, motoare de căutare, portalurile de turism, sau alte website-uri de unde se pot rezervă și plăti costurile călătoriilor alese.

Calator.EU este un Blog ce va propune oferte de călătorii de tipul celor pe cont propriu (do it yourself), călătorii care la momentul publicării articolului au prețurile afișate de către Terți, conform imaginilor din fiecare articol.
Important: Calator.EU nu este agenție de turism, nu comercializează sub nici o formă vacanțe și nu intermediază tranzacții de nici o formă, doar oferă Vizitatorilor informații despre călătorii, oferind redirecționări către website-urile terților unde se pot face rezervările aferente fiecărei oferte.

Redirectionarile se fac fie prin accesare butoanelor speciale “Rezervă Zbor” și “Rezervă cazare” și/sau a imagilor cu capturile de pe paginile terților pentru Zbor și Cazare.

Obligații: obligațiile legale ce implică costuri pentru vizitatori se fac doar între acesta (vizitator) și terți cu privire la rezervările de zboruri și cazare, Calator.EU nefiind sub nicio formă parte a acestor obligații, nesolicitand și neacceptând vreodată bunuri materiale sau financiare, nu vom utiliza informații bancare sau de orice altă natură a Vizitatorilor.

Calator.EU nu prelucrează date cu caracter personal ale Vizitatorilor.

Calator.EU – nu va solicită Vizitaorilor taxe și/sau comisioane pentru utilizarea acestui Blog (Calator.EU) și pentru folosirea informațiilor ce se regăsesc pe acesta.

Prin utilizarea informațiilor de pe http://Calator.EU Vizitatorul confirmă și își ia angajamentul că respectă următoarele:

  • Este major (are cel puțîn 18 ani împliniți)
  • Este responsabil financiar pentru folosirea redirectionarilor către website-urile Terților, de unde se pot face rezervările pentru zboruri și cazare.
  • Orice rezervare efectuată pe website-urile Terților presupune că utilizatorul a luat la cunoștință și este de acord cu termenii și condițiile ce se regăsesc stipulate pe website-urile în cauza (ale Terților)

Limitarea răspunderii

Calator.EU nu se poate face responsabil de:

  • Calamități naturale (cutremure, furtuni, etc)
  • Zboruri anulate și/sau întârzieri
  • Ofertele de cazare (Calator.EU încearcă să ofere întotdeauna recomandări din hoteluri cu un rating doar de la bun în sus, nefiind răspunzător de eventualele nereguli ce ar putea fi constate de către Vizitoatori)
  • Siguranță caltoriei
  • Vremea (recomandăm cu tărie că înaintea oricăror rezervări să se consulte vremea din locația dorită, astfel încât să elimitati de la bun început orice neplăcere privind acest subiect)
  • Cazuri de forță majoră (evenimente civile de orice fel, pericole din zone de conflict, etc)

Tarifele

Tarifele afișate pentru ofertele recomandate de către Calator.EU sunt inserate manual de către editorii Blogului și sunt cele prezente în momentul publicării articolului.
Atenție: acestea pot fi diferite în momentul în care Vizitatorul consulta website-ul Calator.EU.

Folosirea Blog-ului Calator.EU

Prin folosirea blog-ului Vizitaorul este de acord că toate informațiile regăsite să nu fie folosite în scopuri frauduloase sau care pot produce daune oricăror persoane sau instituții, să nu folosească informațiile regăsite cu scopul de a încalcă legislația/legislațiile în vigoare la nivel internațional și să nu copieze informațiile de pe Blogul Calator.EU sub nici o formă fără acordul proprietarului.