Vacanta 1 Decembrie in Berlin 84 euro/p (zbor si cazare 4 nopti)

Vacanta 1 Decembrie in Berlin (zbor si cazare 4 nopti). Programeaza-ti vacanta de 1 Decembrie in cea mai diversificata destinatie pentru inceputul iernii: Berlin. Mai jos veti regasi recomandarile Calator.EU, ce sa nu ratati in aceasta mini vacanta.

VACANTA
Pret:   84 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Berlin

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 01 decembrie – 05 decembrie

Zbor: 

  • Bucuresti– Berlin, 42 euro, dus-intors, companie de zbor: Ryanair

Cazare:

  • Check In Hotel Berlin

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 84 euro / 2 = 42 euro/pers
  • Cazare: 83 euro / 2 = 42 euro/pers
  • Total: 167 euro / 2 = 84 euro/pers

Ce trebuie sa vizitezi, neaparat daca ajungi in Berlin

Poarta Brandenburg (Brandenburger Tor)

Inspirat de intrarea Acropolis în Atena, Brandenburger Tor (Poarta Brandenburg) este unul dintre cele mai fotografiate site-uri din Berlin. Situat în Pariser Platz, una dintre cele mai renumite piețe din oraș, Poarta Brandenburg a fost construită pentru regele Frederick Wilhelm al II-lea în 1788.  In maxim o ora veti vedea aici tot ce este de vazut.

Muzeul Insula Muzeului

Museumsinsel (sau Insula Muzeelor) este numele dat un grup de cinci muzee, catedrala Berliner, Dom în stil baroc și grădini mari grupate pe o insulă mică pe râul Spree. Construite între anii 1830 și 1930, fiecare muzeu prezintă un aspect diferit al istoriei și artei germane. Atentie: aici trebuie sa alocati jumătate de zi până la întreaga zi.

Memorialul evreilor uciși din Europa

Denkmal für die ermordeten Juden Europas, Memorialul evreilor uciși din Europa sau, mai simplu, Memorialul Holocaustului din Berlin, constă într-o rețea de 2.711 blocuri de beton (unele cu o înălțime de până la 6 metri) făcute pentru a comemora cele 6 milioane de victime evreiești 
Timp alocat: o ora până la 2 ore.

Reichstag

Un simbol al trecutului, prezentului și viitorului Germaniei, clădirea Reichstag sau a Parlamentului, este o rețea cu arhitectură diferită, variind de la secolul al XX-lea până in secolul  XXI, simbolizând calea țării de la trecutul întunecat la viitorul luminos.
Timp alocat: o ora până la 2 ore.

Mănâncă un currywurst

Dacă este ceva care trebuie să mănânci cu adevărat în Berlin – este un Currywurst. Un cârnaț fierbinte tăiat în felii cu ketchup și praf de curry. Inventat în 1949 de Herta Heuwer din Berlin, este cel mai popular din fast-food-urile din Germania. Deci, unde veți găsi cel mai bun? Ei bine, cred că Konnopke’s in Prenzlauer Berg este cel mai bun.

Sfat special: Dacă nu sunteți în fast-food, mergeți la Muzeul Currywurst.

Zoologischer Garten (grădina zoologică)

Este cea mai veche grădină zoologică din Germania și cu cele 16.000 de animale, aproximativ 1500 de specii diferite, este una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume. A fost reconstruită după al doilea război mondial, când a fost complet distrusă, cu doar 91 de animale supraviețuitoare. Ursul Knut a fost cel mai faimos animal aici – dar din pacate a murit in martie 2011!

 

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.