Vacanta 1 Decembrie in Atena 62 euro/p (zbor si cazare 3 nopti)

Vacanta 1 Decembrie in Atena 62 euro/p (zbor si cazare 3 nopti). Daca nu stiti ce sa faceti in mini vacanta de 1 Decembrie, Calator.EU va propune o optiune foarte atractiva din toate punctele de vedere: Atena!

VACANTA
Pret:   62 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Atena

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 02 dec – 05 dec

Zbor: 

  • Bucuresti– Atena, 47 euro, dus-intors, companie de zbor: Ryanair

Cazare:

  • Homestay in Treis Gefyres near Railway Museum of Athens

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 94 euro / 2 = 47 euro/pers
  • Cazare: 30 euro / 2 = 15 euro/pers
  • Total: 124 euro / 2 = 42 euro/pers

Extra optiune: Inchiriere masina: Opel Adam – 50.62 euro pe intreaga perioada

Cele mai importante lucruri de facut si de vazut in Atena

Parthenon

Mai mult decât oricare alt monument, Partenonul reprezintă epoca gloriei Greciei antice si posibil izvor de civilizatie pentru anii ce au urmat.

Acropola

Acropola este cel mai important sit vechi din lumea occidentală. Încoronată de Partenon, ea este pentru Atena cum este sangele pentru noi, izvor de viata si putere, fiind vizibilă de aproape oriunde în oraș.

Muzeul Benaki

Antonis Benakis, fiul unui politician născut la Alexandria, Egipt, la sfârșitul secolului al XIX-lea, a înzestrat ceea ce este probabil cel mai frumos muzeu din Grecia.

Templul lui Zeus

Nu se poate “rata” acest obiectiv din două motive: este un templu minunat, cel mai mare din Grecia, și este “infipt” în centrul Atenei. Templul este impresionant pentru dimensiunea sa prin cele 104 coloane corintice (cu înălțimea de 17 m si cu un diametru de bază de 1,7 m).

Muzeul bizantin și creștin

Acest muzeu remarcabil – construit pe baza fostei Villa Ilissia, o oază urbană – prezintă o colecție inestimabilă de artă creștină din secolele 3 – 20.

Odeonul lui Herodes Atticus

Acest amfiteatru mare a fost construit în 161 d.Hr. de bogatul roman Herodes Atticus, în memoria soției sale Regilla. A fost excavat în 1857-58 și restaurat complet între anii 1950-1961.

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.