Vacanta 7 zile in Lisabona 223 euro/p (zbor si cazare 7 nopti)

Vacanta 7 zile in Lisabona 223 euro/p (zbor si cazare 7 nopti). O ofera foarte buna de a va petrece concediul, daca nu ati facut-o deja intr-una dintre cele mai frumoase capitale din lume, cu acces la PLAJA!

VACANTA
Pret:   223 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Lisabona

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 28 sept – 06 oct

Zbor: 

  • Bucuresti– Lisabona, 123 euro, dus-intors, companie de zbor: Wizz

Cazare:

  • Homestay in Graca near Martim Moniz Metro Station

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 246 euro / 2 = 123 euro/pers
  • Cazare: 200 euro / 2 = 100 euro/pers
  • Total: 446 euro / 2 = 223 euro/pers

Cele mai bune lucruri de facut in Lisabona (pe langa plaja)

Torre de Belém

Dacă nu știți de unde să începeți lista de lucruri de văzut în Lisabona, atunci aceasta este o sugestie grozavă. Turnul gotic a fost construit pentru a proteja intrarea în port și are câteva exemple frumoase de piatră portugheză datând din anii 1500.

Aqueduto das Águas Livres

Lisabona centrală este relativ compactă, iar traficul poate fi îngrozitor, deci este mai bine să calatoriti pe jos. Faceti-va o idee despre traseu și despre toate lucrurile de făcut în Lisabona din partea superioară a Aqueduto das Águas Livres – apeductul maiestuos al orașului, construit în secolul al XVIII-lea sub regele John V. Du-te dimineața sau după-amiaza târziu pentru a scăpa de mulțimile si obțineți o vedere de neegalat asupra pădurii Monsanto și extinderii orașului.

Igreja de São Vicente de Fora

Unul dintre lucrurile prioritare de văzut în Lisabona în timpul șederii tale. Primul rege al Portugaliei, Afonso Henriques, a pus piatra de temelie pentru prima biserică a Sfântului Vincent “Afară” – adică, dincolo de zidurile orașului atunci – abia la o lună după ce a luat Lisabona de la mauri în 1147.


Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.