Vacanta Costa-Brava 194 euro (zbor si cazare 7 nopti cu mic dejun)

Vacanta Costa-Brava 194 euro (zbor si cazare 7 nopti cu mic dejun). O ideea de vacanta pentru ultima suta de metri pe una dintre cele mai frumoase plaje din Europa!

VACANTA
Pret: 194 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Costa-Brava

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 20 sept – 27 sept

Zbor: 

  • Bucuresti– Barcelona, 89 euro, dus-intors, companie de zbor: Ryanair & Wizz

Cazare:

  • Mont-Rosa Hotel

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 178 euro / 2 = 89 euro/pers
  • Cazare: 210 euro / 2 = 105 euro/pers
  • Total: 288 euro / 2 = 194 euro/pers

Ghidul calatorului in Costa Brava

1. Plaja Santa Cristina din Lloret de Mar

Plajele din Lloret de Mar sunt esența regiunii Costa Brava și este foarte greu să alegeți unul. Unul dintre preferatele noastre este Santa Cristina datorită poziției sale privilegiate, protejată de vânt și oferind ape calme care sunt preferate de familii.

Este accesat printr-o cale ciudată care începe în apropierea schitului mic al Santa Cristina, de unde si numele plajei. Există un parc de lângă schit, care este la îndemână dacă vreti sa aveti parte de un picnic deosebit de mare.

2. Ruinele Empúries din La Escala

Situat pe Golful Trandafirilor, situl arheologic din Empúries prezintă una dintre cele mai importante ruine grecești din Spania. Inițial, o așezare greacă, a devenit cea mai mare colonie greacă din Peninsula Iberică datorită poziției sale strategice și mai târziu a fost ocupată de romani, care au continuat să o numească un oraș independent în fața lui Julius Caesar.

3. Excursii de-a lungul potecilor de coastă

Camino de Ronda este un traseu de drumeții de 220 km de-a lungul coastei de pe Costa Brava, care pornește de la Blanes până la Collioure, un oraș aproape de granița cu Franța. Este împărțită în 17 segmente diferite – majoritatea pornind de la zone bine cunoscute, cum ar fi Lloret de Mar, Roses, Cadaqués, iar priveliștile sunt unele dintre cele mai impresionante pe care le puteți găsi în Marea Mediterană.

4. Scuba diving pe insula Medes din L’Estartit

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a face scufundari în Costa Brava este L’Estartit, datorită locației și proximității sale, Costa del Montgrí și Rezervația naturală marină a insulelor Medes. Biodiversitatea și bogăția acestor ape cristaline, în special cele din jurul arhipelagului, sunt impresionante și vor lăsa chiar și scafandrii experimentați uimiti.

5. Vizitați Catedrala din Girona și Cartierul Evreiesc

Catedrala Santa Maria din orașul vechi din Girona va inspira de cum o vedeti originea romana datorită scării magnifice din piatră barocă de 96 de pași, care duce la intrarea sa și fațada impresionantă. (Pentru persoanele cu dizabilități și persoanele care sosesc cu mașina, este mai bine să ajungeți la clădire prin intrarea de la est, deoarece există o mică zonă de parcare și nici un pas până la ușă.) Catedrala are cel mai mare naos gotic din lume și este loc de odihnă a mai multor personalități spaniole și catalonice ilustrate de-a lungul istoriei.

Bucurati-va de Costa Brava!

_______
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.