Vacanta de 1 Decembrie la Roma, 105 Euro/P (zbor dus-intors , cazare 4 nopti)

Când te gândești la Roma, probabil te gândești la căldură, nu?  Ei bine, cand te hotarasti sa megi in Decembrie in Roma, bine faci,  desi temperatura scade, Roma nu-și pierde farmecul atunci când e putin rece. Sezonul mai racoros al Romei este destul de “bland” fata de Romania si plin de o mulțime de lucruri de făcut, lucru imposibil atunci când orașul este (ocupat) fierbinte și sufocant, cum ar fi cele din lista de mai jos. Iată ghidul nostru de ce ați putea dori să vizitați Roma în timpul iernii!

Aveti de unde alege! În timpul verii, alegerile de restaurante, hoteluri și muzee sunt adesea făcute în funcție de preț și disponibilitate. În timpul iernii, deoarece prețurile sunt mai scăzute și mulțimile sunt diminuate, aveți o alegere mai largă pentru ceea ce doriți să vedeți sau să faceți și unde doriți să rămâneți.

Nu așteptați în linie! Este probabil cel mai bun lucru despre Roma în timpul iernii: mulțimile (aproape) dispar. Iarna este singura dată când puteți vizita cele mai iubite monumente ale Romei în pace relativă.

Mănâncă dulciuri de iarnă: Panettone, ciocolată caldă și frappe sunt doar câteva din dulciurile pe care le poți găsi numai în lunile de iarnă in  Roma.

Bucurați-vă de Colosseum: În loc să vă luptați pentru cele mai bune vederi ale și în interiorul ruinelor, bucurați-vă de ele! În interior și în afară, Colosseum într-o zi de iarnă este relaxant și întineritor. Și ai mai multe șanse să vezi exact ce ai venit să vezi.

Fii coplesit de capodopere: Unele dintre cele mai bune expoziții de la Roma sunt organizate în lunile de iarnă.

ZBOR

CAZARE

———————
Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.

Comments are closed.