Vacanta 11 zile in Gran Canaria 268 euro! (zbor si cazare 10 nopti)

Vacanta 11 zile in Gran Canaria 248 euro! (zbor si cazare 7 nopti). Unul dintre cele mai ravnite locuri de pe Pamant poate fi sub picioarele voastre pentru 11 zile la un super pret.

VACANTA
Pret:   268 €
Plecare
Destinatie
Bucuresti Gran Canaria

ZBOR

 

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 16 sept – 27 sept 

Zbor: 

  • Bucuresti– Las Palmas, 175 euro, dus-intors, companie de zbor: Ryanair

Cazare:

  • Little Surf House 

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 350 euro / 2 = 175 euro/pers
  • Cazare: 165 euro / 2 = 83 euro/pers
  • Total: 515 euro / 2 = 268 euro/pers

Lucruri pe care trebuie să le vedeți și să le faceți când vizitați Las Palmas de Gran Canaria

Faceți o plimbare

Locuitorii din Las Palmas de Gran Canaria se bucură de cel de-al doilea cel mai bun climat din lume. În mod evident, le place să profite de acest lucru și una dintre cele mai populare moduri de a face acest lucru este de a face ciclism, skate sau pur și simplu să mergeți de-a lungul Avenida Marítima.

 Caldera de Bandama

Situat în pragul orașului este o minune naturală numită Caldera de Bandama . Acest crater vulcanic este situat spre limitele exterioare ale orașului. Autobuzele urbane nu merg la Caldera de Bandama, ci se îndreaptă spre Santa Brigida. Apoi, puteți face o plimbare până la fundul cazanului de 200 de metri.

Veniți pe plajă

Las Palmas de Gran Canaria are cinci plaje minunate. Majoritatea oamenilor se îndreaptă spre una dintre cele mai frumoase plaje urbane din Spania, Las Canteras și chiar nu ii poti invinui pentru asta. Dar dacă preferați o plimbare care este pe partea sălbatică, va recomandam El Confita.

Explorează moștenirea engleză

Pentru a vedea influențele anglo-saxone în capitala Gran Canaria, faceți drumul spre Ciudad Jardín sau “City Garden”. Ciudad Jardín este singurul loc unde veți vedea case cu gazon în oraș

Vizitați Vegueta

Pentru un tur istoric interesant de la Las Palmas, începeți la Vegueta. Aici, puteți merge pe urmele lui Christopher Columbus la Casa de Colón și un alt muzeu care merită să fie vizitat în zonă este Muzeul Canario.


Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.