creta3

Vacanta in CRETA 307euro (zbor si cazare 6 nopti la hotel de 3 stele)

Am găsit pentru tine, la un preț foarte bun, o ofertă de vacanță în Creta, zona Chania cu doar 307 euro pentru zbor și cazare într-o locație excelentă.

București – Chania

307€

Perioada:

11.08.2022-17.08.2022

DETALII VACANȚĂ:

Perioada: 11 august – 17 august

Zbor: București – Chania, 82.5 euro, dus-întors, companie de zbor: Ryanair – REZERVA

Cazare:  Epis Hotel – REZERVA

Vacanta Creta

Vacanta Creta

Rezumat cea mai avantajoasă ofertă:

  • Zbor: 82.5 euro/pers = 165 euro/2 pers
  • Cazare: 224 euro/pers = 448 euro/2 pers
  • Total: 307 euro/pers = 614 euro/2 pers

Aceasta este o propunere pentru o vacanță pe cont propriu. Numărul de bilete este limitat la categoria de preț din recomandare. Prețul fluctuează în funcție de cerere și numărul locurilor disponibile în avion. De asemenea, acest lucru se aplică și pentru ofertele privind cazarea.

Informațiile din acest articol sunt propuneri pentru o vacanță DIY (do-it-yourself). Înseamnă că va trebui să folosești link-urile din articol (zbor și cazare) pentru a face singur rezervările dorite, nu înainte de a verifică dacă prețurile mai sunt de actualitate. Este posibil că ceea ce vezi în articol să nu fie pe gustul tău, de exemplu cazarea, în acest caz recomandăm să fie folosite instrumentele de căutare dorite sau cele de pe site.
Prețurile afișate pentru cazare sunt pentru două persoane (într-o camera) și au fost selectate în primul rând după recomandări și ulterior după preț!

Comments are closed.