Weekend prelungit in Tel Aviv 136 euro (zbor si cazare + mic dejun)

Weekend prelungit in Tel Aviv pentru cei interesati sa cunoasca si sa viziteze Orasul care nu doarme, oras care a evoluat în ultimii ani într-un oraș încântător și plin de viață, un oraș care va uimi!

VACANTA
Pret: 136 €
Plecare
Destinatie
Craiova Tel Aviv

ZBOR

CAZARE

REZERVA ZBOR        REZERVA CAZARE

DETALII VACANTA:

Perioada: 29 sept – 02 oct

Zbor: 

  • Craiova – Tel Aviv, 72 euro, dus-intors, companie de zbor: Wizz

Cazare:

  • Abraham Hostel Tel Aviv

PRET PENTRU 2 ADULTI:

  • Zbor: 144 euro / 2 = 72 euro/pers
  • Cazare: 127 euro / 2 = 64 euro/pers
  • Total: 271 euro / 2 = 136 euro/pers

Extraoptiune: inchiriere masina

  

Ghidul calatorului in Tel Aviv

Prima recomandare este sa ajungeti pe plajele din Tel Aviv, in perioada recomandata temperaturile vor depasi 30 de grade Celsius (VREMEA)

Jaffa

O scurtă plimbare spre sud, de-a lungul coastei, de la centrul orașului Tel Aviv vă aduce în vechiul oraș portuar australian Jaffa, cu rămășițele sale acropole conservate și o arhitectură de piatră bine restaurată.

Muzeul de Artă din Tel Aviv

O lumină importantă în scena de artă contemporană a Israelului, Muzeul de Artă din Tel Aviv conține lucrări de la Degas, Monet, Van Gogh, Henry Moore, Picasso, Jackson Pollock și cea mai mare colecție de lucrări din lume a artiștilor israelieni. Clădirea ultra-modernă cu casele de arhitectură sofisticate subliniază perfect lucrările. Pe lângă colecția permanentă, muzeul găzduiește expoziții regulate temporare și alte evenimente.

Ore: luni, vineri, sâmbătă 10:00 – 18:00; Tue, de la 10:00 la 20:00
Intrare: adult 50NIS, student 40NIS, copil sub 18 ani gratuit
Adresă: Boulevard Shaul HaMelech 27, Orasul central
Site-ul oficial: http://www.tamuseum.org.il

Puneți o dorinta în Zidul de Vest.

Sentimentul de la Zidul de Vest este unul al păcii și al iubirii, creștinii, evreii și oamenii de toate credințele venind împreună într-un singur loc să se roage.

Vizitați Biserica Sfântului Mormânt.

Biserica Sfântului Mormânt este renumită ca locația răstignirii și a mormântului lui Isus din Nazaret. Acesta este cel mai important loc creștin din tot Ierusalimul și mii de pelerini vizitează biserica în fiecare an pentru a aduce omagiu salvatorului lor.

Plutiți în Marea Moartă.

Conținutul ridicat de sare din Marea Moartă face ca nici o vietuitoare sa nu supravietuiasca in acest lac. Înconjurată de Iordania în est și de Israel în vest, vizitatorii ambelor țări se pot bucura de apa sărată.

Mănâncă un falafel.

No comment! 🙂

Viziteaza Masada.

N-ai auzit niciodată de Masada? Nici eu u am auzit! Asta pentru că povestea acestei cetăți vechi din vârful muntelui nu era inclusă în Biblie. Un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, Masada a fost construita sub domnia regelui Herod în stil roman în anii care au precedat nașterii lui Iisus. 


Informatiile in acest articol sunt pentru o vacanta DIY (do-it-yourself). Inseamna ca va trebui sa folosesti link-urile din articol (zbor si cazare) pentru a face singur rezervarile dorite, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate. Este posibil ca ceea ce vezi in articol sa nu fie pe gustul tau, de exemplu cazarea, in acest caz recomandam sa fie folosite instrumentele de cautare dorite sau cele de pe site.
Preturile afisate pentru cazare sunt pentru doua persoane (intr-o camera) si au fost selectate in primul rand dupa recomandari si ulterior dupa pret!


Planifica-ti singur vacanta dorita folosind instrumentele de cautare de mai jos:

CAUTA ZBORURI       CAUTA CAZARE

 

Comments are closed.